Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Disclosure Росіяни розробили методичку для своїх агітаторів на тимчасово окупованих територіях з метою переконання людей, що вони не мародери і вбивці

Про те, що окупанти розробили спеціальні «методичні рекомендації» для роботи з мешканцями Запорізької та Херсонської областей повідомила пресслужба Головного управління розвідки. 

Цей «документ» поширюється виключно для «інструкторів, афільованих керівництвом “Єдиної Росії” і не передається для ознайомлення третім особам». 

Відповідно до «методички», курує роботу окупаційних адміністрацій на захоплених українських територіях виключно кремлівська партія «Єдина Росія», яка погоджує і жорстко контролює роботу будь-яких інших організацій. Цей «документ» дозволяє окупантам «збір матеріальних коштів у населення». Натомість суворо заборонено брати харчові продукти та медикаменти (зокрема, герметично упаковані) через часті випадки отруєння. Також розробники «методички» пропонують таблицю з питаннями, які найчастіше ставлять українці окупантам, і типовими відповідями з додатковими роз’ясненнями.

Раніше ми повідомляли про інші методички для російських пропагандистів щодо порівняння війни в Україні з Першою світовою та про те, як загалом писати про «спецоперацію» в Україні.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join