Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Меседж Міняти Головнокомандувача ЗСУ немає сенсу, бо Україна нібито все одно програє війну

Прокремлівські ЗМІ пишуть, що українська армія буцімто не зможе перемогти Росію навіть після зміни військового керівництва. Стверджуючи це, вони посилаються на Олега Соскіна — колишнього радника другого Президента України Леоніда Кучми.

Сьогодні Сили оборони продовжують тримати фронт і відбивати атаки російських окупантів. Щоби посилити українську армію, потрібні нові підходи та стратегії — саме для цього й оновили вище керівництво ЗСУ. Про це пишуть у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки. Ще рано робити висновки щодо діяльності нового військового керівництва й стверджувати, зокрема, що кадрові зміни в армії не мають сенсу, адже «команда перезавантаження» тільки-но взялася до виконання своїх завдань.

Подібні заяви політологів й інших експертів чи псевдоекспертів лише розганяють панічні настрої серед українців і підіграють російським наративам. Раніше ми спростовували інформацію, що в Німеччині нібито створили графіті, на якому Зеленський тримає в руці скривавлену голову Залужного.

Із перших днів повномасштабного вторгнення експерти «Детектора медіа» щодня протистоять російській дезінформації. Ми спростовуємо фейкові новини, деконструюємо російські наративи та меседжі. І гартуємо медіаграмотність читачів.

Наша команда закликає долучитися до Спільноти «Детектора медіа», щоб разом боротися з російською пропагандою.

Долучитись