Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Викриття На ТОТ примушують українців публікувати фото з родиною на «виборчих дільницях»

У Центрі національного спротиву та Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомили, що росіяни прагнуть змусити українців взяти участь в голосуванні за Путіна.

Окупаційна псевдоадміністрація оголосила про проведення флешмобу під назвою "Вся сім'я - на вибори", у рамках якого учасники мають публікувати фотографії своїх родин із "виборчих дільниць" у соціальних мережах. Таким чином, росіяни сподіваються створити ілюзію масовості на "виборах".

Центр національного спротиву додає, що окупанти повідомили про обов'язкову участь у флешмобі всім працівникам фейкових державних установ на окупованій Луганщині. Прочитати про те як іще російська пропаганда використовує жителів (де)окупованих територій і що з цим робити також можна і в іншому матеріалі "Детектора медіа".

Із перших днів повномасштабного вторгнення експерти «Детектора медіа» щодня протистоять російській дезінформації. Ми спростовуємо фейкові новини, деконструюємо російські наративи та меседжі. І гартуємо медіаграмотність читачів.

Наша команда закликає долучитися до Спільноти «Детектора медіа», щоб разом боротися з російською пропагандою.

Долучитись