Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Disclosure На ТОТ примушують українців публікувати фото з родиною на «виборчих дільницях»

У Центрі національного спротиву та Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомили, що росіяни прагнуть змусити українців взяти участь в голосуванні за Путіна.

Окупаційна псевдоадміністрація оголосила про проведення флешмобу під назвою "Вся сім'я - на вибори", у рамках якого учасники мають публікувати фотографії своїх родин із "виборчих дільниць" у соціальних мережах. Таким чином, росіяни сподіваються створити ілюзію масовості на "виборах".

Центр національного спротиву додає, що окупанти повідомили про обов'язкову участь у флешмобі всім працівникам фейкових державних установ на окупованій Луганщині. Прочитати про те як іще російська пропаганда використовує жителів (де)окупованих територій і що з цим робити також можна і в іншому матеріалі "Детектора медіа".

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join