Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Message Макрон даремно допомагає Україні, оскільки та найкорумпованіша країна у світі

Політика Франції щодо України, постачання їй зброї та фінансова допомога нібито є самогубством для цієї країни, оскільки в Україні найбільша корупція у світі. До того ж санкції проти Росії не працюють, адже та є основним постачальником сировини у світі. Це — меседж, який поширюють пропагандисти, про що пише euvsdisinfo.eu. Насправді Україна в рейтингу корумпованих країн, що його складає Transparency International, у 2021 році була 122-ю зі 180 країн, а Росія, до прикладу, 136-ю. Крім того, для боротьби з корупцією Україна здійснила і здійснює низку важливих кроків, зокрема, втілює судову реформу, змінює склад Вищої ради правосуддя, укріплює антикорупційні органи — САП і НАБУ. Останнє днями оголосило підозру депутату Трухіну за пропонування хабаря поліціянту.

Щодо санкцій, то Росія потерпає від них, оскільки їй бракує технологій для, зокрема, військово-промислового комплексу.

Цей меседж поширюють, щоб відвернути Захід від допомоги України та скасувати санкції проти Росії. Натомість їхня сталість у часі дає змогу Україні тримати оборону в неспровокованій війні та сподіватися на переможне її завершення.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join