Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Фейк Укрпошта увійшла в склад акціонерного товариства «Пошта Росії»

Як повідомляють на сайті Укрпошти, партнери та клієнти пошти отримували лист про те, що начебто Укрпошта увійшла в склад акціонерного товариства «Пошта Росії». Проте це — неправда. В Укрпошті заявляють, що у такий спосіб Росія вдається до інформаційної війни, і жодне слово з листа не є правдою.

«Ми розуміємо, що після того, як Укрпошта розірвала будь-яку співпрацю з поштою Росії, а також закликала країни-члени Всесвітнього поштового союзу належним чином відреагувати на дії Росії, російська пошта на нас ображається. Офіційно повідомляємо: українська Укрпошта продовжує роботу. Ми відкриваємо відділення, доставляємо посилки, виплачуємо пенсії, продаємо продукти — робимо все, що і робили останній місяць та 30 років до того. Укрпошта так само не відправляє і не приймає відправлення та перекази з/від країн-агресорів Росії та Білорусі», — йдеться у повідомленні.

Із перших днів повномасштабного вторгнення експерти «Детектора медіа» щодня протистоять російській дезінформації. Ми спростовуємо фейкові новини, деконструюємо російські наративи та меседжі. І гартуємо медіаграмотність читачів.

Наша команда закликає долучитися до Спільноти «Детектора медіа», щоб разом боротися з російською пропагандою.

Долучитись