Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Подкаст Подкаст «Русскій фейк, іді на***!» — розвінчуємо російську дезінформацію за 9 травня

У епізоді спростовуємо такі фейки та маніпуляції: Росія скасувала повітряну частину параду 9 травня через "погодні умови"; НАТО та Україна "готувалися до вторгнення на російські історичні землі", тому Росія дала "попереджувальну" відсіч агресії; що не так із гаслом "Никто не забыт, ничто не забыто"; взвод українських «канібалів» їв консерви "з мощами мотороли"; українських військових змушують "воювати під наркотиками"; храм в Дубищі "примусово" перевели до ПЦУ; мобільні оператори т.зв. ОРДЛО "Фенікс" та "Лугаком" отримали російський телефонний код та "інтегрувались" з Росією

Щоденний подкаст Вадима Міського виходить із перших днів великої війни. У ньому ми не лише розбираємо на атоми ворожі фейки, а й розповідаємо про те, як навчитися самостійно розрізняти маніпулювання, шахрайство та дезінформацію. Також спілкуємося з експертами різних галузей. Слухайте нас щобудня в ефірі «Українського радіо» о 07:50 та 19:50, а також у будь-який час на подкастингових платформах.

Із перших днів повномасштабного вторгнення експерти «Детектора медіа» щодня протистоять російській дезінформації. Ми спростовуємо фейкові новини, деконструюємо російські наративи та меседжі. І гартуємо медіаграмотність читачів.

Наша команда закликає долучитися до Спільноти «Детектора медіа», щоб разом боротися з російською пропагандою.

Долучитись