Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Disclosure В окупованому Енергодарі російські військові запустили свою радіостанцію, в ефірі якої поширюють прокремлівську дезінформацію та пропаганду

.

За інформацією Запорізької обласної військової адміністрації, в Енергодарі ворогу вдалося створити радіостанцію «Радіо Росії», на хвилях якої розповсюджують неправдиву і спотворену інформацію, ворожу пропаганду та крутять пісні, що оспівують Путіна і велич Росії. «Крім того, окупанти із пропагандиською метою поширюють фото, як вони роздають нібито гуманітарну допомогу від росії пенсіонерам міста. Судячи з фото, продукти доставили лише чотирьом людям. У той самий час, вороги розшукують і викрадають чоловіків Василівського району, закидаючи їм надумані звинувачення у вбивствах та тероризмі», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що довіряти російській пропаганді не варто, адже з таких засобів масової інформації, як радіо в Енергодарі, ширитиметься лише та інформація, яка вигідна безпосередньо ворогу. На таких ЗМІ можуть навмисно дискредитовувати українську владу, звинувачувати її, а не Росію, у війні тощо. 

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join