Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Подкаст «Русскій фейк, іді на***!» — розвінчуємо російську дезінформацію за 22 вересня

У випуску розбираємо, як Кремль пояснює росіянам «переваги референдумів» і до чого тут корисні копалини, а також чому, на думку пропагандистів, МАГАТЕ «приховує правду» про обстріли Запорізької АЕС.

Наш подкаст номіновано на премію «Слушно» від MEGOGO Audio. Вирішальними є голоси аудиторії. Допоможіть нам перемогти, щоб якомога більше людей дізналися про проект та навчилися критично споживати інформацію. Проголосувати за подкаст можна за лінком, у категорії «журналістські розслідування». Кожен ваш голос — додає сил нищити російську дезу!

Щоденний подкаст Вадима Міського виходить із перших днів великої війни. У ньому ми не лише розбираємо на атоми ворожі фейки, а й розповідаємо про те, як навчитися самостійно розрізняти маніпулювання, шахрайство та дезінформацію. Також спілкуємося з експертами різних галузей. Слухайте нас щобудня в ефірі «Українського радіо» о 07:50 та 19:50, а також у будь-який час на подкастингових платформах.

Із перших днів повномасштабного вторгнення експерти «Детектора медіа» щодня протистоять російській дезінформації. Ми спростовуємо фейкові новини, деконструюємо російські наративи та меседжі. І гартуємо медіаграмотність читачів.

Наша команда закликає долучитися до Спільноти «Детектора медіа», щоб разом боротися з російською пропагандою.

Долучитись