Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Message Зеленський хоче приглушити невдоволення блекаутом патріотичними гаслами

Російські пропагандисти шоковані від того, як мужньо і незламно вся Україна переживає третю добу блекауту, як українці, замість того, щоб критикувати владу і звинувачувати у всіх бідах президента України Володимира Зеленського, у соціальних мережах діляться порадами, як вижити у темні часи та допомагають одне одному.

З огляду на це російські анонімні телеграм-канали запустили меседжі, що влада України нібито фіксує зростання бунтівних настроїв у суспільстві через блекаут, але щоб приглушити їх, переконує людей мовчати й терпіти.

Мовляв, той, хто з покорою сприймає відсутність електрики, зв’язку і води, найкращий патріот. Такими меседжами пропагандисти хочуть підбурити українців виходити на вулиці та протестувати проти влади, не бути слухняними. Нібито, якщо вони зараз цього не зроблять, то взимку буде ще гірше, і у всьому винен лише Офіс Президента.

Насправді кожен українець знає, що у цьому винні росіяни, а не Офіс Президента і Зеленський. Майже вся Україна знеструмлена, без води й тепла через масові атаки росіян 10 жовтня, 15 та 23 листопада. Остання атака призвела до блекауту в Україні на кілька діб. Через цю ситуацію в українців лише наростає лють щодо ворогів і спонукає  в жодному разі не йти на примирення з Росією на її умовах.  

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join