Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake З Сєвєродонецька, Рубіжного та Лисичанська евакуювали 350 людей до Луганська

Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай спростував фейк окупантів, які повідомляли, що Сєвєродонецька, Рубіжного та Лисичанська нібито евакуювали 350 людей до окупованого Луганська. «[Рашисти] вимагають у мешканців окупованих територій збирати гумдопомогу. Примусово! На установи прийшли розпорядження фейкових адміністраціїй, що працівники обов‘язково мають щось принести для "біженців". Це не правда! Жодної людини з українських Сєвєродонецька, Рубіжного та Лисичанська не могло виїхати на окуповану територію. Міста контролюються українською владою, вивезти людей рашисти не змогли б, ЗСУ не дозволили б, і люди б не поїхали, бо Луганщина — це Україна», — повідомив Гайдай.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join