Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Disclosure . Італійські ЗМІ є майданчиком для російської пропаганди.

Про це в ефірі «Польського радіо» заявив спікер міністра-координатора спецслужб Станіслав Жарин.

«Російські пропагандисти та експерти, які пропагують проросійські тези, є частими гостями в італійських новинах та журналістських програмах, під час яких коментується „спецоперація в Україні” і розповсюджується кремлівська пропаганда. Є навіть голоси, що італійські ЗМІ стали російським „дезінформаційним плацдармом на Заході”», – розповів Жарин. Він також додав, що з початку повномасштабної російської агресії проти України російські політики та пропагандисти практично не залишали італійських програм, як на державних, так і на приватних каналах. «Вони з’являються в найпопулярніших інтерв’ю та ток-шоу країни розважального характеру, де глядачі аподують запрошеним гостям», - твердить Жарин. Він також вважає, що хоча італійські ЗМІ тримають баланс, ця позиція урівнює пропаганду з реальними фактами.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join