Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Message Глобальний наступ розпочнеться наприкінці листопада

 У зв’язку з тим, що Росія зараз програє у війні проти України, пропагандисти вкидають в інформаційний простір тези про глобальний наступ.

За однією з версій, він мав би розпочатися на початку листопада, і тоді Росія почне воювати на повну потужність. Останнім часом пропагандисти перенесли наступ на кінець місяця.

Мовляв, у Росії підготують резерви та почнуть «витягувати на фронт все те, що так довго готували й розробляли». У такий спосіб російська пропаганда намагається залякати українців і приховати власні невдачі на фронті, принизливі відступи й те, що перемога Росії у цій війні нереальна.

Також пропагандисти перекривають історіями про міць російської армії реальну картину, що мобілізовані росіяни не мають мотивації воювати проти України, вони вчиняють суїцид, не доїхавши до фронту, а коли потрапляють в Україну, то шукають способів, як здатися у полон.

У лютому Росія уже планувала взяти Київ за три дні. Зазнавши поразки, російські військові почали завдавати авіаударів по населених пунктах і українській енергетичній інфраструктурі.

Ядерний та продуктовий шантаж світу і російський геноцид українського народу – це те, що «так довго готували і розробляли» росіяни, щоб не визнавати неминучого програшу Росії.  

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join