Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake Генерал США похвалив російську армію за професіоналізм

Пропагандисти поширюють інформацію, нібито голова Генштабу США генерал Марк Міллі випадково похвалив Росію за «успіхи» на початку «спеціальної воєнної операції». Мовляв, він заявив, що Росія прагнула просунутись до Дніпра, і в такий спосіб випадково і похвалив російську армію за професіоналізм. Це — фейк. 

На нього звернули увагу аналітики проєкту StopFake. Насправді американський генерал не казав такого про російську армію. Навпаки, в інтервʼю для Foreign Affairs він заявив, що за дуже короткі терміни Росія не домоглася своїх стратегічних цілей і не змогла досягти того, чого хотіла, у воєнний спосіб. 

Пропагандисти постійно вдаються до перекручування інтервʼю західних медійних осіб під власні меседжі. Так вони хочуть показати, що підтримка Заходу — лише вдавана і що насправді він визнає перемогу Росії. Але в дійсності темпи підтримки з боку Заходу і далі лише зростають

Author: Артур Колдомасов,

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join