Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake Зеленський обговорює можливе визнання «російського Криму» і незалежності самопроголошених республік «Л/ДНР»

У соціальних мережах шириться інформація про те, що нібито президент України Володимир Зеленський почав обговорювати можливе визнання Криму і самопроголошених республік «Л/ДНР». Як пише VoxCheck, це не так. «Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю ABC News зазначив, що українська сторона готова вести переговори щодо гарантій безпеки для країни й майбутнього тимчасово окупованих території Донецької та Луганської областей й анексованого Криму», — пишуть фактчекери.

Насправді ж це означає, що Україна не піде на поступки Росії й не буде погоджуватися на вимоги країни-агресорки визнати самопроголошені республіки й визнати приєднання Криму до Росії.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join