Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Manipulation Зеленському заборонили вести переговори

Про це американському телеканалу NBC сказав самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. Нібито Зеленський несамостійний і міг би сісти за стіл переговорів за умови, що США та Велика Британія зрозуміють потребу в цьому.

На початку жовтня Зеленський відмовився вести переговори з Путіним, оскільки раніше президент був готовий до зустрічі, якщо на ній обговорюватиметься завершення війни та вихід окупантів із території України. Та Путін, оголосивши про анексію окупованих Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей України, показав, що переговори розуміє як ультиматум.

Про завершення війни в Україні справді можна домовитися «протягом тижня», як сказав Лукашенко, але це залежить не від США та Великої Британії, а від Путіна і Росії, які розв’язали війну в Україні, щодня вбивають мирне населення та знищують українські міста і села.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join