Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake Восени тарифи на тепло для населення підвищать вдвоє

Про таке пишуть у соціальних мережах та анонімних телеграм-каналах. Мовляв, мораторій діє лише до кінця року, а потім «заплатите» за всі місяці. Це — неправда.

Як пише Центр протидії дезінформації, президент України Володимир Зеленський підписав Закон, яким передбачено встановлення мораторію на підвищення тарифів на тепло для населення протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після його припинення чи скасування. Мораторій діє також на послуги з розподілення природного газу. 

Пропагандисти не вперше маніпулюють темою підвищення тарифів. У травні вони поширювали фейки про підвищення тарифів втроє. У такий спосіб вони чинять спроби емоційно тиснути на українців та підривати довіру до влади під час великої війни.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join