Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake Українська влада кинула Маріуполь напризволяще

Таку інформацію ширять у соціальних мережах, проте Центр протидії дезінформації при РНБО спростував її.

«Маріуполь — тема №1 для Президента України і дипломатії», — заявив на брифінгу Олексій Арестович. У Центрі додають, що українські війська скуті ударами окупантів на півночі від Волновахи та в зоні ООС, а йти від Запоріжжя дуже складно і далеко — майже 300 км голим степом під атаками російської авіації. Саме тому деблокувати Маріуполь одразу складно. «Серед тих, хто залишився в місті окупант одразу активізує пропаганду, поширюючи різні фейки, покликані розколоти думки і розсварити людей. Не поширюйте російську пропаганду і пам'ятайте, що доля Маріуполя істотно залежить від настроїв і бойового духу місцевих жителів!», — додають у Центрі.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join