Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Disclosure Спецслужби ворога реалізовують план проведення терактів для нагнітання антиукраїнської істерії в Росії

Зокрема, російські пропагандистські ЗМІ повідомили про обстріл з боку України прикордонного загону в Курській області, яка межує із Сумщиною. Як повідомляють у Центрі протидії дезінформації, станом на 14 квітня на російському прикордонні сталося вже кілька «терактів», у вчиненні яких керівництво Росії звинувачує українські диверсійно-розвідувальні групи. Крім «теракту» у Курській області, ФСБ Росії повідомила, що 14 квітня з боку України було обстріляно прикордонний пункт пропуску в Брянській області, внаслідок обстрілу якого було пошкоджено два автомобілі, проте — ніхто не постраждав. Про так звані теракти від України як спосіб провокації днями повідомляв Центр протидії дезінформації при РНБО України. За даними Центру, ворог вчинятиме серію терористичних актів на російському прикордонні для консолідації росіян проти українців.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join