Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Manipulation Прем'єр Великої Британія Боріс Джнсон заявив в одному з інтерв'ю, що втомився від України.

Таку інформацію поширюють російські пропагандистські ЗМІ. У повідомленнях йдеться, що прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон нібито втомився від України й про це свідчать його слова в одному з інтерв'ю. «Світ утомився від України. (…) Тема України починає набридати, про це в інтерв'ю телеканалу Sky News заявив британський прем'єр-міністр Борис Джонсон», — пишуть пропагандисти. Проте це — маніпуляція.

Насправді ж прем'єр-міністр Великої Британії висловив свою повну підтримку Україні у війні з Росією та застеріг від «невеликої втоми», яка почала з'являтися у світі навколо теми України. Як пише StopFake, Джонсон також наголосив, наскільки важливо зараз показати, що «ми з Україною надовго» і забезпечити «стратегічну стійкість», яка потрібна Києву. Він додав, що навіть теоретичний успіх Росії у війні проти України буде катастрофою.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join