Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake Корабель із зерном хочуть затопити і звинуватити у цьому Росію

Про таке пишуть анонімні телеграм-канали, які контролюються ФСБ. Нібито цією «провокацією» намагатимуться посилити антиросійську риторику та що саме Росія провокує голод у бідних країнах.

Росія справді країна-терорист, яка шантажує світ голодом. Вона тижнями гальмувала зерновий коридор перед його блокуванням, зазначив президент України Володимир Зеленський.

За його словами, Росія – єдиний винуватець того, що харчові продукти дорожчатимуть від Західної Африки до Східної Азії й чому люди в Ефіопії, Ємені чи Сомалі залишаються з катастрофічним дефіцитом продовольства.

Керівництво Росії зацікавлене у загостренні продовольчої кризи, тому робитиме все для того, щоб не підписувати жодних угод і не розблоковувати зерновий коридор.

Фейк про затоплення одного з кораблів із зерном, імовірно, є сигналом, що росіяни уже мають такий план. Пропагандисти працюють на випередження, щоб заздалегідь перекласти відповідальність за свій злочин на когось іншого.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join