Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Manipulation . Байден і Зеленський увійдуть в історію, як президенти, які влаштували голодомор на планеті.

Спікер Державної думи Росії В'ячеслав Володін вкотре розкритикував антиросійські санкції та заявив, що наслідком може стати голодомор у багатьох країнах. На його думку, президентам України та США Володимиру Зеленському та Джозефу Байдену слід усвідомити наслідки того, що відбувається в Україні, інакше вони можуть увійти в історію як президенти, які влаштували на планеті голодомор. Бо ж у багатьох областях України не проведено у повному обсязі весняно-польові роботи, Євросоюз заборонив постачання російських та білоруських добрив, а введені проти Росії санкції вдарили насамперед по країнах, чкі і так мали проблеми з продовольством, і спровокували зростання цін на зерно в усіх країнах, зокрема в Європі.

І, звісно, Росія тут ні до чого. Це не вона розпочала війну проти України, не вона заблокувала українські порти, через що у сховищах залишилося понад 20 мільйонів тонн зерна, не президент Росії Володимир Путін готовий деблокувати українські порти для експорту продовольства, якщо Захід зніме санкції проти Росії. Лідери багатьох країн не раз заявляли, що Росія уже увійшла в історію, як країна, через яку 400 мільйонів людей на планеті не можуть отримати зерно від українських фермерів. Саме стількох людей до війни годувала Україна. Детальніше.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join