Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake З 1 червня чоловікам нібито заборонений вхід в «АТБ» без військового квитка

У соціальних мережах поширюють оголошення нібито від мережі супермаркетів «АТБ-Маркет», у якому вказано, що з 1 червня чоловікам від 18 забороняється перебувати в магазинах мережі без військового квитка.

Аналітики VoxCheck з'ясували, що мережа «АТБ-Маркет» не публікувала подібного оголошення. Водночас у його тексті є численні неточності.

При цьому треба пам'ятати, що перевіряти військовий квиток мають право працівники ТЦК, поліцейські та прикордонники, але не працівники магазину. Також в оголошенні не вказали підставу, у зв’язку з якою вводять відповідну заборону на вхід до магазину.

Author: Орест Сливенко,

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join