Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake . В Україні створюють списки громадян, яким анулюють оплату комунальних послуг у період воєнного стану

Цей фейк спростовують у Закарпаттяобленерго. За інформацією відомства, упродовж останніх днів до кол-центру підприємства почали надходити дзвінки від споживачів про те, що в Україні створюються списки громадян, яким буде анульовано оплату комунальних послуг у період воєнного стану. Насправді це не так. “Такі фейкові повідомлення спрямовані на те, щоб дестабілізувати ситуацію та зруйнувати систему забезпечення комунальними послугами в Україні!”, — йдеться у повідомленні. Нагадаємо, Кабмін заборонив нарахування та стягнення штрафів у разі несвоєчасної або неповної оплати за житлово-комунальні послуги в умовах воєнного стану. Проте це не означає, що сплачувати за комуналку в умовах війни не потрібно. 

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join