Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake Терористи оприлюднили інформацію щодо «замінування українськими військовими складів з аміаком» на підприємстві «АЗОТ» (м. Сєвєродонецьк, Україна)

Ця інформація — черговий фейк, повідомляють у Центрі протидії дезінформації при РНБО. На підприємстві повідомили, що зараз «Сєвєродонецький «Азот» як хімічне підприємство не становить жодної небезпеки для мешканців міста та регіону.

«На підприємстві було повністю вироблено (перероблено) аміак та звільнено аміакосховище. У зв'язку з початком військових дій на заводі повністю зупинено виробництво: зупинились всі ключові цехи, завод припинив виготовляти добрива. Залишки готової продукції (добрива) та хімікати, що знаходилися на території заводу, у повному обсязі вивезені з території підприємства за межі Луганської області», — повідомило підприємство.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join