Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Disclosure Шахраї влаштовують прямі трансляції просто з передової

У соцмережах ширяться повідомлення про те, що нібито IT-військові створили телеграм-канал, де за допомогою радарів інформують про те, у який бік летять ракети, а ще ведуть прямі трансляції з фронту. 

Як повідомляють фактчекери проєкту Брехунець, із часом повідомлення з каналів зникають, а якщо перейти за посиланням, то можна натрапити на сторонній канал, мета якого — набрати авдиторію та «розкрутити» канал.  Тож аналітики закликають не вестися на подібні публікації в телеграмі. 

Відзначимо, що українська армія не транслює свої бої, оскільки всі операції залишаються в таємниці. А з'ясувати точну траєкторію польоту ракети загалом неможливо.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join