Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Disclosure Російські хакери атакують онлайн-сервіс для перетину кордону «єЧерга»

Пресслужба Мінінфраструктури повідомила, що росіяни атакують онлайн-сервіс для бронювання перетину кордону для транспорту «єЧерга». До здійснення кібератаки закликають у російських пропагандистських каналах. 

У Міністерстві зазначають, що система зараз працює без збоїв, однак у разі змін обіцяють оперативно проінформувати водіїв та перевізників. У відомстві запевняють, що персональні дані водіїв та дані транспортних засобів, що зареєстровані в системі, захищені та не можуть бути доступними стороннім особам навіть у випадку кібератак.

Росіяни часто вдаються до кібератак на українські вебсторінки або сервіси, а власне атаки координують через російські пропагандистські канали в соцмережах. 

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join