Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Manipulation Перемога України у війні з Росією виглядає нереалістичною

Американське видання The New York Times у редакційній статті висловило думку, що зараз перемога України у війні з Росією виглядає нереалістичною і що Україні, можливо, доведеться поступитися територіями. На думку редакції NYT, якщо конфлікт призведе до реальних переговорів, «українським лідерам доведеться приймати болючі територіальні рішення, яких вимагатиме будь-який компроміс». Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк не вважає неможливими перемогу України у війні з Росією та відвоювання захоплених росіянами територій. «Як послухати експертів, то Україна мала б тричі замерзнути взимку, в березні залишитися без електрики, а над половиною країни вже майорів би російський прапор. Згадайте це, коли почуєте чергову страшилку, що країна не переживе наступну зиму, а люди залишаться на вулиці без роботи. Якби щоразу, коли хтось каже "це неможливо", ми опускали руки, у нас би вже не було країни. Якщо чуєте "Україні доведеться жертвувати територіями, бо Росія сильна", – це каже лузер, який у душі вже програв. У нас немає іншої країни, ми знаємо, за що б’ємося. Саме тому ми переможемо», – написав у твітері Подоляк.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join