Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake Херсон та Вінниця здалися та просяться до складу Росії

У мережі та прокремлівських ЗМІ поширюють фейки, що Херсонська та Вінницька області здалися та просяться увійти до складу Росії. Голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута заперечив повідомлення проросійських ЗМІ, що Херсонщина нібито проситься до складу РФ. У Вінницькій ОДА також заявили, що Росія намагається розповсюджувати інформацію, що Україна капітулювала. «Але українці не здаються! Українців не зламати», — додала вінницька влада. Попереджає про можливу дезінформацію і Київська ОДА. Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки закликав не вірити фейкам окупантів.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join