Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Manipulation Захід втомився допомагати Києву.

Про це в ефірі телеканалу кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова «Соловйов Live» сказав проросійський журналіст та блогер з України Михайло Онуфрієнко. Він вважає, що «англосакси, звісно, готові «воювати до останнього українця», але Європа воювати не хоче». І нібито Захід не хоче допомагати Україні, бо думає про опалюваний сезон, чи буде газ. Однак, це – неправда.

Попри те, що ЄС готується повної газової блокади з боку Росії, підтримка України не припиняється. Західні країни допомагають Україні оборонятися від Росії та надають гуманітарну допомогу.

Крім того, днями Україна отримала німецький грант на 1 млрд євро. 7 липня Європейський парламент підтримав надання Україні європейської макрофінансової допомоги на 1 млрд євро.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join