Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake В Європарламенті «не знайшли доказів спонсорування Росією тероризму»

Таку «новину» вигадали провідні медіаресурси Росії з посиланням на депутата Європарламенту від Німеччини Гуннара Бека, який належить до проросійської партії «Альтернатива для Німеччини».

Станом на серпень 2022 року Сейм Литви визнав Росію країною-спонсором тероризму. Аби зламати ситуацію в інформаційному полі на свою користь, російські пропагандисти організували інформаційну кампанію під загальною ідеєю — мовляв, «у Європарламенті не знайшли доказів “спонсорування тероризму” Росією», пише StopFake. Основою цієї кампанії стало інтерв’ю Депутата Європарламенту від Німеччини Гуннара Бека, який назвав декларацію литовських депутатів такою, що нібито не підкріплена юридичними доказами.

Гуннар Бек не помітив російських звірств в Україні, бо є представником проросійської партії та вважає, що причина війни може полягати в тому, що «Росія не може погодитися зі вступом України до НАТО», а санкції проти Росії називає «економічним самогубством» для Європи та недієвими щодо самої Росії.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join