Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake У мережі ширять інформацію, що потрібно знищувати так звану апаратуру наземного позиціонування на місцевості й прикріпляють до дописів фото

Проте на світлині — звичайний пристрій — домашня метеостанція, пише “НотаЄнота”.

“Нищити їх не потрібно. Їх використовують для вимірювання та аналізу таких показників, як температура повітря, атмосферний тиск, відносна вологість, оскільки ті, які показники, які є в інтернеті не завжди відповідають реальній ситуації в конкретному селі чи містечку. З плюсів: усі стали прискіпливіше ставитися до всього, що бачать навколо. Проте не нищіть усе, чого ви не знаєте. Краще перестраховуйтеся і запитуйте у фахівців, повідомляйте у поліцію”, — йдеться у повідомленні.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join