Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Disclosure Невідомі від імені ДСНС розсилають українцям план евакуації через нібито «ураження ворожим ударом Хмельницької АЕС»

На електронні пошти українців надходять листи від імені ДСНС із текстом про те, що один блок Хмельницької АЕС нібито уражено російським авіаударом. Крім того, у цих листах додають посилання на завантаження електронного плану евакуації мешканців. 

У ДСНС повідомили, що не здійснювали розсилку таких повідомлень. Це — робота кібершахраїв, а посилання, яке міститься в листі, — небезпечне. 

У Службі також нагадують, що варто довіряти лише перевіреним джерелам і пам’ятати: вся актуальна інформація завжди розміщується на їх офіційному сайті та сторінках ДСНС у соціальних мережах.

Більше про те, як не стати жертвою фішингових посилань, можна дізнатися, переглянувши відповідне відео від Dovidka.info

• Читайте також: Невідомі від імені СБУ розсилають електронні листи із закликами завантажити шкідливі програми

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join