Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake Мер Харкова Ігор Терехов наказав лікарям місцевих лікарень закупити атропін на випадок хімічних атак.

Інформація про це шириться у соціальних мережах. Мовляв, мер міста Ігор Терехов закликав головних лікарів придбати партію атропіну, щоби убезпечитися від хімічних атак. Проте це — неправда. Фейк спростував міський голова Харкова Ігор Терехов у своєму зверненні до містян. "Це нагла брехня, ніби я закликав головних лікарів міських лікарень закупити атропін на випадок хімічних атак. Так, справді, сьогодні я збирав головних лікарів лікарень, і співробітників. Але тільки для того, щоби сказати їм слова вдячності за їхню працю і привітати з днем медичного працівника, який ми святкуватимемо в цю неділю. Закликаю не вірити фейкам. Тепер їх цілеспрямовано виробляють та розповсюджують. Нас не зламати і не перемогти, тому намагаються залякати, деморалізувати і посіяти паніку. Але російському окупанту це не вдасться!", — сказав Терехов. 

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join