Spilnota Detector Media
Русскій фейк, іді на***!

Fake У зв’язку з воєнним станом в Одесі організовують роботу оборони, а у школах, пологових та лікарнях — розгортають опорні пункти

У телеграм-каналах та інших соціальних мережах розповсюджують розповсюджують інформацію про те, що в Одесі організовують роботу оборони. Як підтвердження цьому до повідомлення додають нібито виписку з Розпорядження №101 від 16.03.22 Начальника Одеської ОВА Максима Марченка.

Однак це — фейк. Як повідомляє Одеська обласна військова адміністрація, жодного подібного Розпорядження Начальник Одеської ОВА не видавав і не підписував. “Усі офіційні Розпорядження ми публікуємо на нашому офіційному сайті та оперативно повідомляємо про них на офіційній сторінці у фейсбуку”, — йдеться у повідомленні.

NGO “Detector Media” has been working for our readers for over 20 years. In times of elections, revolutions, pandemics and war, we continue to fight for quality journalism. Our experts develop media literacy of the audience, advocate for the rights of journalists, and refute Russian disinformation.

“Detector Media” resumes the work of our Community and invites those who believe that the media should be better: more professional, truthful and transparent.

Join